MENÜ
 • Városnéző túra után vette át aranylemezét Geszti Péter és a Gringo Sztár

  Geszti Péter együttese, a Gringo Sztár rendhagyó körülmények között ünnepelte meg, hogy a Pálinka Sunrise című albumának köszönhetően immár aranylemezzel is büszkélkedhet a népszerű csapat.

  Az elmúlt egy évben számos sikert könyvelhetett el a Gringo Sztár. Az első albumukról a Pálinka Sunrise, a Fogy a hold, a Hetvenkettő és a Szabadulj fel című dalokat is hallhatják a rajongók az országos és helyi rádiókban egyaránt.

  Ezen kívül egy-egy videóklippet is készített a csapat a Szabadulj fel!, a Pálinka Sunrise és a Hetvenkettő című számaikhoz. Két nagykoncertet is adott, a Sziget mínusz egyedik napján és a siófoki Coke Club-on.

  A legújabb sikerük pedig, hogy a Gringo Sztár első albuma nemrégiben aranylemez lett. Ennek tiszteletére Geszti Péter, két énekesnője, Gereben Zita és Sapszon Orsolya, valamint a csapat többi tagja is egy rendhagyó városnéző túrát szervezett, amelyen az együttes frontembere volt az idegenvezető.

  „Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült összehoznunk a kiadónkkal, a BMC-vel ezt a nagyszerű együttest. Tizennégy remek ember alkotja a csapatot, akik egytől-egyig keményen megdolgoztak a sikerért. Külön köszönet jár a zeneszerzőnknek, Erdélyi Péternek, valamint a Balkan Fanatiknak is, akiknek köszönhetően létrejöhetett ez a kozmopuritán hangzásvilág.” – mondta Geszti Péter az aranylemez átvételét követően.

  A csapat természetesen nem áll le. A hazai koncerteken kívül április 22. és 27. között Erdélyben turnézik a Gringo Sztár, ahol Csíkszeredán, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön is fellépnek, kiegészülve a 2011-es X-Faktor harmadik helyezettjével, Baricz Gergővel.


  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon