MENÜ
 • Várkonyi Andi: a híradós mögötti ember

  A nézők számára profi, visszafogott híradós a Tények háziasszonya. De vajon milyen a való életben?

  A tévében egy bájos, visszafogott Várkonyi Andreát látunk, ám a hétköznapokban sokkal karakánabb természete van, ha kell nyíltan megmondja a véleményét – akár felette álló embereknek is.

  “Sokan meglepődnek, amikor személyesen megismernek, mennyivel lazább és mosolygósabb vagyok, mint a Tényekben. Ironikus a humorom és kellő öniróniára is képes vagyok.”

  Elárulta, hogy remek ötletnek tartotta, hogy férje, Bochkor Gábor nyomtatott formában indította újra a Bumerángot. Bár hozzátette, rengeteget beszélgettek róla, sosem szólnak bele egymás munkáiba.

  “Elképzelhetetlen lenne, mondjuk, hogy valaki azért nem szerepel a lapban, mert én nem kedvelem az illetőt. De véleményt természetesen mondok, s Gábor kíváncsi is a meglátásaimra.”

  Végül arról is beszélt, hogy mi a titka, mivel tartja magát formában. Nevetve árulta el, hogy nincsenek világraszóló trükkjei, nem fürdik kecsketejben, és nem érzi igényét a plasztikai beavatkozásnak.

  “Volt egyébként egy jópofa, a korommal kapcsolatos sztori: tavaly, amikor Liptai Claudiával Miamiban voltunk, bementünk egy trafikba, ahol akartam venni egy alkoholtartalmú üdítőt. Az eladó elkérte a személyimet, mert úgy ítélte meg, hogy még nem töltöttem be a 21 évet… Amikor meglátta a születési dátumom, még a kollégáját is odahívta, hogy nézzen meg, mert ilyet még nem látott. Nagyon vicces jelenet volt, nagyon nevettünk.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon