MENÜ
 • Varga Viktor szüzekre vadászik

  Szakítása után Varga Viktor ismét belevetette magát az életbe. Pontosabban ágyról ágyra hódítja a lányokat, és leginkább a szüzeknek nyújt maradandó élményt.

  Az énekes nem bír magával: vadászösztöne megint a felszínre tört. Viktor mindig is nagy nőcsábász hírében állt, kedvesével is nemrég szakított, és így már semmi állhat az útjába: közé és az újabb és újabb lány közé. Hódításaiban egyáltalán nem válogat, a középkorú nőktől a szűz lányokig bárkinek az ágyába bebújik. Csak az a fontos, hogy a partnere ne adja oda magát azonnal.

  “Nem bírok magammal, nem is akarok bírni. Szeretek udvarolni, olyan lányt választok, akinek lehet, akinek kell egy kicsit tenni a szépet. Nem szeretem, ha azonnal rám másznak. Akiért nem kell küzdeni, az keveset ér. Az életkort tekintve nem válogatok, mert minden korosztályt másért lehet szeretni. A legidősebb szeretőm egy harmincnégy éves hölgy volt. Az a legszebb dolog, amikor nekem adják a virágukat, mert az egy életre szóló élmény mindkettőnknek. Volt már néhány virágszál, amit sikerült leszakítanom… – utalt az énekes a szűz lányokkal való élményeire.

  Hódításainak kulisszatitkait is elárulta Viktor:

  “Maga az élet a vadászterületem, imádok hódítani, amikor egy zongorához kerülünk és énekelek nekik, olyankor minden eldől. A nőknek lelkük van, azt kell melengetni. Ez sosem korszak vagy korfüggő, hanem alapvető dolog. Ha foglalkozom velük, belenézek a szemükbe, előadok egy dalt, és azt jól csinálom, elolvadnak tőlem. Nekem nincsenek egyéjszakás kalandjaim, mert nekem egy nem elég. Lehet, hogy férfiatlannak tűnik, de én tényleg szeretem azt, ha úgy szexelek valakivel, hogy tudom, hogyan kell szólni, hozzáérni, mik a határaim, illetve az ő határai.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon