MENÜ
 • Varga Viktor a drogfesztiválon

  Az énekes már régóta kíváncsi volt, hogy mi folyik a drogfesztiválként elhíresült ozorai rendezvényen. Idén kiderítette.

  Ám hiába jutott el a buliba, a hippihangulatot rendőrségi razzia forgatta fel.

  “Öt éven át valami mindig közbejött, de most sikerült eljutnom az Ozora fesztiválra. Egyébként nem szeretem a goa zenét, sőt más elektronikus zenét sem, engem az vonzott, hogy a hírek szerint teljes nyugalom és békesség vár ott. Kíváncsi voltam, milyen a világtól teljesen elzárva együtt lenni olyan emberekkel, akik erőszakmentesen, szeretetben élnek” – mesélte Viktor.

  Szerinte a razziának túl nagy feneket kerített a média, elhitették az emberekkel, hogy a fesztivál egy drogtanya, holott ő nem találkozott ezzel. A hangulatot barátinak és idillinek írta le, egészen a rend őreinek érkezéséig.

  “Riasztó volt, amikor a rendőrök felvonultak, igazoltattak, családokat választottak szét egy olyan helyen, ahol úgy tűnt, senki nem árt senkinek, és ahol a razzia előtt hihetetlen nyugalom uralkodott – mesélte a Csillag születik felfedezettje. – Viccet csináltam ebből is: beültem egy pipával a razziázó rendőrök közé, de nem foglalkoztak velem.”

  Vicc ide, vagy oda, a rendőri jelenlét nagyon is indokolt volt: a helyszínen kábítószer-kereskedőket és -fogyasztókat vettek őrizetbe, egy fesztiválozókat szállító buszban pedig rekordmennyiségű, két kiló kábítószert találtak.

  Mégiscsak drogtanya? Vagy fesztivál?

  Forrás: Bors

  Fotó: Instagram

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon