MENÜ
 • ValóVilág 6 – Az első kiválasztott

  A tizenegyből tíz lett, aztán gyorsan tizenkettő. Hamarosan pedig újra visszatér a tizenegyre a luxusbörtön lakóinak száma. Lezajlott a ValóVilág első kiválasztása, melyet az eddig eltűntnek vélt Lilu vezetett.

  Utoljára a nézők döntöttek arról, hogy ki hagyja el a VV6 villáját, a legkevésbé szimpatikus lakót kiválasztva. Ma este eljött az idő arra, hogy a lakók is egymás szemébe mondják, kit szeretnének a legkevésbé a luxusbörtön falain belül látni. A nézők több mint negyede Charlotte-ra tenné kiválasztójelet, valószínűleg azért, mert azt gondolják, hogy nem őszinte.

  Charlotte olyan lakótársára tette a jelét, akit még nem sikerült megismernie és már konfliktusuk is volt: Zsófi. Aurelio egy hozzá közel álló személyre tette a jelet, próbára szeretné tenni az illető erejét is: Simon. Simon Aureliot választotta, érezte, hogy őt fogja választani Aurelio, ezért megelőzésképp őt választott. Iza olyan személyre tette a jelét, akivel nincs baja, csak sokszor megbántotta: Zsolt. Laci az első naptól kezdve rossz kapcsolatban áll Krisztiánnal, ezért őt választotta. Dorka olyan embert választott, aki a próba-kiszavazáson őt választott. Józsi Izára tette a jelét, mert ő az, akivel a legkevesebbet beszélgettek. Zsófi nem szeretne együttélni Charlotte-tal, mivel sokat hazudott neki és másoknak is. Zsolt arra a személyre tette a jelét, akivel a 15 nap alatt nem volt egy normális beszélgetésük: Teo. Teonak sem volt túl könnyű, mivel igazából senkivel nem volt konfliktusa, így a két utolsóként beérkezett lakó közül Zsófit választotta, akinek így két jele lett. Krisztián abszolút nem szeretne együttélni Lacival, mivel nem tartja a villába valónak, így ő is megkapta a második jelét. Viki az utolsó, aki dönthet: arra tette a jelét, aki nem tud kibontakozni a villában, így Teora tette a jelét, akinek szintén két jele lett így.

  vvlaci

  Holtverseny esetén a villamesternek kell döntenie, aki ma nem más, mint Aurelio. Zsófi, Laci és Teo közül kell választania, végül Lacit választotta, így már biztos az első párbajozó. Meg is kapta zöld kendőjét, elkezdheti törni a fejét, hogy kivel szeretne párbajozni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon