MENÜ
 • Valóságshow pro és kontra

  Félre siklott életek és dicsőített közszereplők. Van aki zenész vagy színész és van aki prostituált lett a csillogás elmúltával.

  Valóban megéri elindulni egy ilyen műsorba? Sokan váltak sikeres üzletemberré, közkedvelt zenésszé, elismert színésszé vagy színésznővé az évek alatt. Azonban ott a rengeteg ellenérv, évadonként alig páran jutnak tovább a “filléres celeb” kategórián, legtöbbjük képtelen megtartani a hírnevet, de ugyanakkor korábbi életét sem tudja újraépíteni.

  A haknizásnak egyszer vége, amikor szembesülni kénytelenek mindnyájan a való világgal.

  VV Cristofel is az elrettentő példák sorát gazdagítja, a fiatal fiú kubai macsóként vonult be a köztudatba, azonban mára a kubai kattantként emlegetik a legtöbben. Nőverő balhéi és botrányos zenei vergődéseit követően megpróbálta testi adottságit kamatoztatni, azonban a siker még várat magára. Állítása szerint igen borsos árat kell fizetnie annak, aki meztelenül szeretné látni, viszont a pornózás sem áll távol tőle. Azonban ahogy az alábbi videó mutatja, Cristofel már korábban sem volt vicces. Minderről Péter nyilatkozott korábban  a Mosaicnak, aki azóta az RTL Klub “szupertitkos” alkalmazottja.

  De voltak akik jelentős sikereket értek el. Majka az egyik legismertebb magyar figurává vált. Sokrétű tehetségét folyamatosan kamatoztatja, klipjeit és zenéit milliók hallgatják. Ha nem is a legelismertebb, ahogy a videóban is elmondja, de az egyik legsikeresebbnek mondhatjuk.

  Nádai Anikó karrierje is felfelé ível a villa elhagyása óta. Ő a szerencsések névsorát gazdagítja, mivel a hírnevet azonnal sikerült meglovagolnia, jelenleg egy nagy sikerű sorozat főszereplője. Rajongói nem csak ideiglenesnek bizonyultak, azóta is folyamatosan követik kedvencük minden lépését.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon