MENÜ
 • Valóságshow készül az Esküdt ellenségekből

  Interaktív és élő is lesz az új műsor.

  Jelenleg a Lángoló Chicago mondható az NBC üdvöskéjének, tekintve, hogy már két társsorozatot rendeltek hozzá, de még közel sem biztos, hogy elég bőrt húztak le Dick Wolf drámájáról. Azonban amikor már azt gondoltuk, hogy a korábbi sikerszéria, az Esküdt ellenségek már kezd kiszáradni, kiderült, hogy ezúttal ahhoz érkezik újabb spinoff. A csavar pedig az, hogy valóságshow-ról van szó.

  Az NBC már zöld utat adott az egy órás doku-dráma sorozatnak, amely a Law & Order: You The Jury címet kapta. Nem ez az első alkalom, hogy Wolf eljátszott az esküdtszék szerepének gondolatával, ha még emlékeznek a nézők a Esküdt ellenségek – Az utolsó szó jogán című, rövid ideig élt társsorozatra Bebe Neuwirth főszereplésével. Az új műsor azonban nem csak élő lesz, hanem interaktív is.

  eskudtellensegek

  A Deadline információi szerint a törvény ereje a nézők kezébe kerül, miközben valódi jogi ügyekről dönthetnek. A nézők töltik be az esküdtszék szerepét, és nem csak az ítéletet hozhatják meg, de végig szavazzák majd a tárgyalást a tanúk szavahihetőségéről és arról, hogy mennyire meggyőzőek a bizonyítékok.

  Ha az NBC berendeli a szériát, Wolfnak öt műsora fut majd a csatornán az alábbiakkal együtt: a Különleges ügyosztály, a Lángoló Chicago, a Bűnös Chicago és az újoncként csatlakozó Chicago Med.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon