MENÜ
 • Valóra váltja húga álmát

  Kocsis Tibi ismertsége révén pórbálja húga modellkarrierjét beindítani.

  Az X-Faktor tavalyi győztese és két húga között nagyon nagy az összetartás, mindenben segítik egymást. Csonka családban nőttek fel, édesanyjukat korán elveszítették, így édesapjuk mellett csak egymásra számíthattak. Ez a gondoskodás meg is látszik: Tibi húga ugyanis nem mindennapi ajándékot kapott tizenkilencedik születésnapjára. Liza modellportfolióját maga Nánási Pál sztárfotós készíti el az X-Faktor egyik stylistja, Holdampf Linda segítségével.

  „Lizának régi álma, hogy kipróbálhassa magát a modellszakmában, és ebben most már végre én is segíthetek neki. Azért gondoltam erre a szülinapi meglepetésre, mert úgy vélem, hogyha profik készítik el a húgom portfólióját, akkor sokkal nagyobb eséllyel kaphat munkát modellügynökségektől. Nem akarom, hogy feltétlenül ez legyen az életcélja, de most lehetőséget kaphat, hogy kipróbálja, és eldöntse maga, hogy ezt szeretné- e csinálni” – mesélte a tehetséges énekes.

   Természetesen a hugica lelkesedése sem maradt el.
   „Nagyon örültem Tibó ötletének, és már alig várom, hogy megvalósuljon. Egyébként, ha valamit hobbimnak neveznék, az abszolút a fotómodellkedés. Persze egyelőre nem profi módon űzöm, van egy fotósnak tanuló barátnőm, akivel rengeteget gyakorolunk együtt. Most elindultam az egyik szegedi szórakozóhely amatőr modellversenyén is. A legnagyobb közösségi oldalon gyűjtött szavazatok alapján hirdetik majd ki a győztest. Egyelőre én vezetek” – mondta Aliz, aki a modellkarrier mellett a tanulmányait sem hanyagolja el.
   Lájkold, ha viszontlátnád Kocsis Tibor húgát valamelyik magazin címlapján!

  Forrás + fotó: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon