MENÜ
 • Valódi víziszörny!

  A szerencsés halásznak senki sem hitt, amikor elmesélte a történteket. Nem csoda, hiszen egy 12 méter hosszú, 8 tonnás cetcápát fogott ki az Arab-tengerből a pakisztáni partoknál.

  Képzeljünk el egy másfél méteres szájat több mint 300 sor foggal. Bár a tengeri szörnyre emlékeztető faj példányai még ennél is nagyobbra nőhetnek, egyáltalán nem veszélyesek. Planktonokkal, apró halakkal táplálkoznak, az emberrel pedig különösen barátságosak. Némelyikük még azt is hagyja, hogy őrült adrenalinfüggők az uszonyába kapaszkodva lovagolják meg.

  A szóban forgó példányt már kifogása előtt pár nappal kiszúrta egy arra járó halász. A hatalmas cet akkorra már élettelenül sodródott a víz felszínén. Ezután szervezték meg a kifogását, de majdnem balul sült el a vállalkozás. Két daru sem tudta kiemelni a vízből, addig kellett várni, míg nem hoztak egy harmadikat.

  “A félelmetes látvány ellenére nagyon szelíd állatok, errefelé senki nem fél tőlük” – mondta a CNN-en az egyik halász, miközben a helyiek a hatalmas zsákmány hátán fotóztatták magukat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon