MENÜ
 • Való Világ Finálé!

  A hónapok óta tartó Való Világ 5 a mai este a végéhez ér. Az utolsó három bent maradt villalakó is kiköltözik, közülük egy nyertesként. A Mosaic a helyszínről tudósít Benneteket, percről percre friss információkkal!

  20:02 Az RTL Klubon ebben a pillanatban kezdődött el az élő közvetítés. Lilu és Balázs sok szeretettel köszönti a nézőket. Mint kiderült, az egész várja, hogy kit szeretünk a legjobban! Bele is vágnak a közepébe, három fantomképet látunk. 33%-8%-59% az állás jelenleg.

  20:06 Mostantól a három játékos, Csaba, Attila és Sehi is bekapcsolódik az élő közvetítésbe, mindhárman elegánsan ki vannak öltözve, nyugodtan pezsgőzgetnek. Attila pánikroham-sorozatban ül, Csaba ezzel szemben maga a megtestesült nyugalom.

  20:11 Egy rövid összeállítást láthatunk a játékosokról. A háttérben Lady Gaga: Born this way című száma csendül fel.

  20:12 A műsorvezetők felidézik, hogy a Való Világ 5 kezdetekor gyakorlatilag az egész ország arról suttogott, hogy ez a játék a meglepetések játéka lesz. Ezt követően egy összeállítást láthatunk arról, hogy miért is volt ez tényleg így. Dráma, dráma, dráma!

  Az összeállítások közepette Laci folyamatosan készíti az interjúkat a stúdióban!

  Az érzelmekkel dúsított összeállítást követően ismét a stúdióban vagyunk. Lilu elismétli, hogyan tudnak szavazni a nézők. Olivér a KöKi Terminálról jelentkezik be, mögötte rengeteg sikítozó lánnyal és fiúval. Három egykori villalakó is kint van, mindenki valaki patrónusaként, a mögötte állókat pedig óbégatásra buzdítva. Ezt követően Muri Enikő legújabb dalát hallgathatjuk meg, aki a stúdióban lép fel.

  20:45 Szabó Ádám harmónikázik, végig szépen mosolyogva.

  20:49 Lilu és Balázs behatolt a villába! Röpködnek a puszik és a férfias kézfogások. Kis beszélgetést követően ismét kisfilmet láthatunk, éppen arról, hogy az egykori lakók jakuzziznak, vagy éppen részegesen fetrengenek a földön.

  21:06 Percek óta Vera ekézése megy, valamint próbálnak a bent lévők felgöngyölíteni egy régóta válaszra váró ügyet: ki tette el a sajtreszelőt?

  21:19 Balázs tudatosítja a játékosokban, hogy hamarosan már csak ketten maradnak. Elbúcsúznak, aztán hirtelen reklám jön.

  21:29 A lakók elindulnak a villából, a stúdióban állandósul a zaj, mindenki tapsol, kiabál és a játékosok nevét skandálja. A stúdióba való átvonulástóhoz természetesen jól megtermett biztonsági őrök asszisztálnak. Beérkeztek az objektumba. Sikítozás és füstgépek a legfelsőbb szinteken, Cristofel egy vezérszurkoló vehemenciájával kiabál és kalimpál.

  21:35 Balázs bemutatja a szavazás jelenlegi állását. A százalékok: 30-10-60. “Rutinos izguló vagyok” – teszi hozzá Attila. Ezt követően önvallomások következnek, ki hogyan állt a játékhoz a legelején. “Felfoghatatlan, hihetetlen dolog volt. A beköltözés nekem egy újjászületés volt.” – hallható Attila videójában.

  21:53 A KöKiről ismét bejelentkezett Olivér. Megszólaltatott pár embert, egy szőke maca azonnal randit követelt Attilától. Seherezádé egyik barátnője is kint van Kőbánya-Kispesten, valamint állítólag legnagyobb rajongója, aki még a hasára is felírta filctollal a lány nevét. “Pszichotikus állapotban van ott már mindenki.” – összegezte Balázs.

  22:06 Ismét véget ért egy reklámblokk, újra a szavazás állást mutatja be Balázs, ami gyakorlatilag semerre sem mozdult az elmúlt percekben. Lilu ismét elmeséli, hogyan szavazhatunk kedvencünkre, eközben a háttérben ütemes taps hallatszik, amelyet néha szakít meg egy-egy közösségi bekiabálás.

  22:10 Szandika fogadalmat tett a KöKin. Ha Sehi nyer, elszaval egy verset a Bazilikánál. Ezt követően Vastag Csaba énekel, a 2010-es Csillag Születik győztese.

  22:16 A három döntős hozzátartozói 30 másodperces kortesbeszédekkel kedveskednek. Először Attila haverja, aki szerint barátja szórakoztató, intelligens, őszinte. “Hajrá Attila! Te voltál és Te vagy a legjobb!”. Csaba barátja kínos pillanatokkal indít, nem működik a mikrofon. Szerinte ez egy történet volt, jó és rossz karakterekkel. “Mindenki szavazzon, mert ő a legjobb barátom!”. Végül pedig Seherezádé édesanyja, Ditti beszél. “Végre egy nő nyerje meg a Való Világot!”

  22:22 Megvan az első kiesőnk. “Egy nagyon aranyos lányt ismertünk meg benned.” – tette hozzá Balázs. Ezt a Való Világot sem lány fogja megnyerni. Kárpótlásul azért kapott egy wellneshétvége-szerűséget.

  22:46 A műsor egészére jellemző, hogy különböző témákban összefoglalókat tekinthetünk meg, majd mindig rövid elemzés következik, amelyben Lilu és Balázs segédkezik.

  23:00 Attilának hiányoznak a szülei. El is pityeredett. Agyvérzést fog kapni, ha kiderül, hogy sokan szeretik.

  23:04 Csabának szintén nehéz volt a szülei nélkül. “Az az életvezetéses néni nagyon mélyre nyúlt be.” Ezt követően magukért mondanak kortesbeszédet. Balázs megszólaltatja a már kiesetteket, ki kinek szurkol.

  23:18 A főnyeremény összértéke közel 50 millió forint! A szavazás lezárásáig már csak néhány perc van hátra.

  23:20 A két finalista még egyszer, utoljára visszamegy a villába. Megérkezésüket követően Kocsis Tibi énekel a stúdióban. A debütáló számot követően Balázs hamarosan le is zárja a szavazást. 163 napnyi izgalom végére érünk hamarosan.

  23:32 32%-68% arányban a 163 napra visszatekintő Való Világ 5 győztese Attila lett! A nyertesből kitörtek az érzelmek, elsírta magát. Csaba példásan viselkedik, kézfogással gratulál Attilának. El kell hagynia a villát, a közel 50 millió forint összértékű fődíj győztese pedig pár percre magára marad a villában.

  23:38 Csaba visszatért a stúdióba, méltósággal viseli a második helyezést. “Ennek a játéknak egy nyertese van és ez Attila, ennek kell örülni.” Sportszerű a srác! 153 napot töltött a Villában.

  23:41 Attilának felajánlják az aranyhalat, Báthory Erzsébetet. Sorstársnak érzi, “a legtermészetesebb, hogy velem fog élni.” Még kap Lilutól egy utolsó percet, hogy elbúcsúzzon és örökre elhagyja a villát. Gong az eleje, gong a vége.

  23:43 “Kedves Villa! A szerelmem voltál, a kedvesem, az életem.” – búcsúzott a villától Attila. 163 napot töltött bent.

  23:52 Mint megtudjuk, közel 300 kolléga dolgozott a műsoron fél éven keresztül.

  23:53 “Akkor mégsem mi voltunk a rossz oldal.” – búcsúzott el végleg Attila, aki a főnyeremény mellé szeretné megtartani a bőröndöt, valamint egy zöld és egy lila kendőt is.

   

  Főcikk képe: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon