MENÜ
 • Válással végződnek a bizonytalanul kötött házasságok?

  Egy tanulmány szerint öt, kétségek között született házasságból legalább egy válással végződik.

  A menyasszonynak igenis érdemes mérlegelnie, mielőtt kimondja a boldogító igent, hogy a sokaknál előforduló esküvő előtti pániknak vajon komoly dolgok állnak-e a hátterében. Legalábbis ezt mondja ki a Kaliforniai Egyetem tanulmánya, amelynek kutatói 464 házasság első négy évét vizsgálták, majd ebből – nem is olyan meglepő – következtetésre jutottak.

  A férfiak 47, a nők 38 százaléka szerint komoly stresszt okozott nekik az esküvő előtti napokban a dilemma, hogy vajon jól döntöttek-e. Habár a nők kevésbé hezitáltak, a kutatók szerint az ő kétségeik sokkal jelentősebbek voltak, mint társaiké. 19 százalékuk ugyanis az esküvőt követő négy éven belül elvált, ez a szám viszont a férfiaknál csupán 14 százalék.

  “Azok a frissen házasodott nők, akik hezitáltak az esküvő előtt, két és félszer nagyobb valószínűséggel váltak el az azt követő négy évben, mint magabiztos társaik. Ráadásul utóbbiak sokkal elégedettebbek voltak házaséletük alakulásával is. Ne gondoljuk tehát, hogy a boldogító igen kimondása után a szeretet elég lesz, inkább figyeljünk oda kétségeinkre és vizsgáljuk meg, mi lehet az oka. Ha rájövünk, mi miatt érezzük a bizonytalanságot, még nem késő megoldani a problémát.” – javasolják nekünk a kutatók.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon