MENÜ
 • Vakrandi a főnökkel?

  Várt 5, majd 10, végül 15 percet, a pasas csak nem akart jönni.

  Egy Zoe nevű fiatal hölgy nagyon mulatságos történetről számolt be az amerikai Capital Breakfast című rádiós műsorban. Egy ideje már elege volt abból, hogy egyedülálló és még csak alkalma sincs férfiakkal ismerkedni, úgyhogy regisztrált egy online társkereső oldalra. Elkezdett ismerkedni egy férfival, minden istenien alakult. Annyi hiányérzete azonban volt, hogy a férfinak nem volt fénykép az adatlapján.

  De hamar túllendült ezen az aprócska gondon. Úgy volt vele, hogy majd élőben a legkönnyebb úgyis eldönteni, hogy bejön-e neki, vagy sem, meg hát így annál izgalmasabb! Már négy hete levelezgettek, amikor végre meg is beszéltek egy randit, a pasas ugyanis elhívta ebédelni. A találkozó hétköznapra, munkaidőre esett, le is lépett munkahelyéről.

  Az étterembe érve látta, hogy a főnöke is ott van. Odaköszönt, mindketten közölték, hogy megbeszélésre jöttek, Zoe le is ült egy másik asztalhoz. Várt 5, majd 10, végül 15 percet, a pasas csak nem akart jönni. Mivel megadta a számát, ezért felhívta. És ekkor jött a hidegzuhany, ugyanis a főnök vette fel a telefont. Az a főnök, aki a szemben lévő asztalnál várt a saját vendégére. A nagy megdöbbenés után elég jól kezelték a helyzetet, meg is ebédeltek, ha már ott voltak. Noha a férfit nagyon szórakoztatónak találta, megállapodtak abban, hogy senkinek nem beszélnek az incidensről és a nő egy hónappal később ki is lépett a munkahelyéről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon