MENÜ
 • Vágó műsora megbukott

  A Story4-en bemutatkozott műsor az információk szerint még a minimális nézettségi mutatókat sem érte el.

  Vágó István saját fejlesztésű műsortervével először még az RTL Klubnál, majd a TV2-nél próbálkozott, de egyik kereskedelmi csatorna sem állt kötélnek. A Stroy4 is figyelmeztette a kvízmestert, hogy az Átvágóból teljesen hiányzik a feszültség, de végül mégiscsak műsorra tűzték a kvízműsort. Az előzetes félelmek pedig beigazolódtak:  alig 45 ezer ember nézte végig a játékot, mely kereskedelmi viszonylatban azt jelentette, hogy az éppen tévét néző lakosság alig 2,5%-a volt kíváncsi a műsorra. Vajon borítékolható volt a bukás?

  “A baj ma már akkora, hogy a Vágó-műsor – amelyben szerepeltek villámkérdések, barchoba-szerű feladványok és igaz vagy hamis állítások – kudarca miatt az utolsó tartalékait is kénytelen felélni a csatorna – mesélte egy informátor. Az Átvágó költségei miatt a csatorna őszi tervei is kétségessé váltak. – A Story4 egy vagyonért megvette a műsorvezetőtől a formátum jogát, és maga Vágó István is havi fizetésért van a cégnél, amely szintén eléri a milliós tételt, mindezt az év végéig, addig szól ugyanis a szerződése. A dologban az a csúnya, hogy éppen azért szerződtették a Story4-hez, hogy javítsa a csatorna tragikus nézettségét, de nem jött be”.

  Ezek ellenére a Story4 sajtószóvivője, Sándor András szerint szó sincs arról, hogy a csatorna levenné a képernyőről Vágó István műsorát.

  Forrás: Blikk

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon