MENÜ
 • Vagina balhé a Starbucksban

  Nagyon kínos helyzetbe került a nemzetközileg ismert kávézó nagyhatalom. Az interneten egyre többen osztják meg a cikis dologról készült képet.

  “Ez egy nagyon nagy hiba” – szól a kép címe, amit máris több ezren osztottak meg a Facebookon. A képet egy felháborodott vendég tette közzé profilján, ami pár órán belül igen nagy népszerűségre tett szert. Történt ugyanis, hogy egy Virginia nevű vendég poharára tévesen Vaginát írt a kávézó felszolgálója.

  A hétfőn történt esetről természetesen készült fotó, amit természetesen gazdája azonnal meg is osztott milliókkal. “Ez elfogadhatatlan, a dolgozók végtelenül bunkók, vagy csak képtelenek helyesen írni” – tette hozzá egy hozzászólásban.

  A felháborodott vendég nem először jár kellemetlenül, korábban Virginia helyett csak annyit írtak: Virgin – szűz – . A nagyvállalat azzal védekezik, hogy a kép csak hamisítvány. “Mindenki maga dönti el, hogy ez egy véletlen hiba, vagy rosszindulatból történt a tévesztés” – mentegetőzött Virginia nővére. A hozzászólásokban sokak indokolatlannak vélték a felháborodást, hiszen mindenki hibázhat.

  Azonban az szinte biztos, hogy ezentúl jobban oda fognak figyelni a vendégekre, nehogy támadási felület lehessen a nevek helyesírása.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon