MENÜ
 • Vádat emelnek Pars Krisztián ellen?

  Tovább folytatódik Pars Krisztián és az őt feljelentő postás ügye. Az ügyvéd szerint amőbából csináltak elefántot.

  Pars Krisztián egyelőre még nem felejtheti el a postásügyet: a rendőrség garázdaság miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Szombathelyi Városi Ügyészségnek.

  A szembesítésen során az olimpiai bajnok kalapácsvető tartotta magát korábbi vallomásához, vagyis, hogy a szócsatán kívül nem történt semmi, míg a barátnőjét szidalmazó postai alkalmazott bántalmazásról beszélt, és orvosi látleletet vetetett. Végül a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította az iratokat az ügyészségnek.

  “A Szombathelyi Rendőrkapitányság a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Krisztián szombathelyi lakossal szemben indított nyomozást befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szombathelyi Városi Ügyészségnek, míg a könnyű testi sértés vonatkozásában lefolytatandó magánvádas eljárás megindítása végett a Szombathelyi Városi Bíróságra továbbította az iratokat” – olvasható a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

  A sportoló erről még nem hallott, de nem is kíván vele foglalkozni, ezt a feladatot meghagyja az ügyvédjének. És valóban, dr. Popgyákunik Péter már többet tudott mondani.

  “A rendőrségi vádemelési javaslat nem jelent automatikusan ügyészségi vádemelést. A szakértő szájából is elhangzott, hogy egyrészt a postás sérülése banális, valójában bőrpír, egy csíkszerű véraláfutás, és nem is bizonyítható, hogy védencemtől származik. A jövő héten beadom az álláspontunkat, aztán várjuk az ügyészség döntését. Röviden úgy foglalhatnám össze a történteket, hogy amőbából csinálnak elefántot.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon