MENÜ
 • Üzennek a rajongóknak

  Bár az X-Faktor Live Tour még javában tart, és emellett szinte minden versenyzőnek még ezernyi teendője van, nem feledkeztek meg rajongóikról sem. Így van ez a Rocktenors tagjaival is.

  “Előfordult valaha veled, hogy találsz egy jó kis rockbandát és azt akarod, hogy mindenki azt hallgassa? Terjeszteni akarod, mint egy betegséget, míg végül találsz kb. 300 embert, aki ugyanazt hallja a zenéből, mint amit Te? Így terjed a mi zenénk is és így vagyunk képesek közel maradni a gyökereinkhez. Az utcáról jöttünk és mindegy, hogy merre megyünk tovább, mindig is hűek maradunk a gyökereinkhez.”Slash, Press Release, 1987

  Slash egyik híressé vált mondása igaz a Rocktenorsra is. Egyre többen kedvelik a srácokat, a rajongó tábor napról napra növekszik, és terjed a rock’n roll igéje szerte az egész országban. A hírnév ellenére ők sem felejtették el, honnan jöttek, mennyit kellett küzdeniük azért, hogy ide eljuthassanak – továbbra is két lábbal állnak a földön.

  A srácok sok teendőjük közepette a rajongóikról sem feledkeznek meg, amikor idejük engedni, írnak, posztolnak a hivatalos oldalukra, ezáltal is tartva a kapcsolatot.

   

  “Ööö…mit is akartam?”

  Ezen a héten például nagyon aktívak voltak, naponta többször is bejelentkeztek, a fanok Márió találóskérdései mellett kaptak képet Márktól, aki emellett egyik reggel már videóval köszöntötte a korán kelőket. Zoli pedig kedves sorokban köszönte meg a sok ajándékot és támogatást.

  A Rocktenors tehát dübörög és halad szépen előre, keményen dolgoznak azon, hogy ne csak “egynyári” együttes legyen belőlük, és sikerüljön valami maradandót alkotniuk, amire majd büszkén emlékeznek vissza, ha egyszer leteszik a mikrofont.

  Addig is azonban érdemes őket továbbra is figyelni, és nem csak a zene miatt, ugyanis tanulhatunk is tőlük: Máriótól többek között azt, hogyan kell helyesen fogat mosni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon