MENÜ
 • Üzenetet hagyott a tolvajnak, visszakapta bringáját

  Hihetetlen, de sikerült visszaszereznie ellopott kerékpárját a brit nővérnek, mégpedig magának a tolvajnak a jobb belátásra bírásával. A hölgy egy cetlit hagyott a tettesnek, később kiderült, nem is hiába.

  Egy brit nővér, Eileen Remedios reggel szomorúan tapasztalta, hogy kedvenc öreg biciklijét valaki lenyúlta – írja a Huffington Post. A nő iszonyú haragra gerjedt, de úgy döntött, nem fog káromkodni, inkább csak ír egy kedves levelet annak, aki ellopta a bringáját, hátha visszakapja.

  Miután elhelyezte a levelet a biciklije hűlt helyén, hazament. Másnap reggel a kerékpárja a helyén volt, ráadásul egy elnézést kérő levéllel, plusz egy új biciklizárral és a hozzá tartozó kulcsokkal együtt.

  Remedios nagyon meglepődött és egy újabb levelet írt a tolvajnak, amelyben megköszönte, hogy ismét tekerheti kedvenc kerékpárját. Erre a levélre már nem érkezett válasz, azonban nem is volt szükség rá. A nővér azt nyilatkozta, hogy ez a történet visszaadta a hitét az emberekben és valójában már egy cseppet sem érdekli, ki lopta el korábban.

  Írtunk még bőven vicces sztorikról, ami a tolvajokat illeti. Ne hagyd ki a szánalmas benzinlopási kísérletet és az idős, járókerettel közlekedő rabló esetét se. Továbbá olvashatsz nálunk olyan “tolvaj ikonok” életéről is, mint a hazánkban ismert Repülős Gizi.

  (Forrás: Huffingtonpost)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon