MENÜ
 • Üvegkalitka = művészet?

  Bárki csodájára járhat az alvó embereknek.

  A Modern Művészetek New York-i Múzeuma különleges performansszal igyekszik felhívni magára a figyelmet és még több érdeklődöt magához vonzani. Szombaton különleges vendég is a kiállítás részévé vált. Tilda Swinton, az Oscar-díjas színésznő feltűnésmentesen beállított és befeküdt egy üvegládába. Amit láthatunk, annak a címe nemes egyszerűséggel: “The Maybe”, azaz A Talán.

  A szervezők szerint a The Maybe alkotóelemeit: “élő művész, üveg, acél, matrac, párna, víz és látogatók.” A felsorolás össze is foglalja az egész lényegét. Adott egy személy, aki befekszik ebbe a természetesnek éppen nem nevezhető közegbe és eltölt ott egy napot, egészen a múzeum zárásáig. Tilda állítólag remekül bírta a nap végéig, javarészt tényleg inkább csak aludt, esetleg a nézelődőkkel szemezett.

  A szervezők szerint nem a színésznő az egyetlen, aki be fog feküdni a kalitkába. További ismert személyiségeket is várnak, hogy a művészetek iránt szomjazók gyönyörködhessenek bennük. A listáról azonban egyelőre nem fedtek fel további neveket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon