MENÜ
 • Utálja a spenótot az igazi Popeye

  Az igazi Popeye állítja, nem kell spenót a gigászi karokhoz.

  Utálja a spenótot a világ legnagyobb bicepszével rendelkező férfija, akit csak az igazi Popeye-ként emlegetnek. A massachusettsi testépítő, Moustafa Ismail minden nap három és fél kiló proteint, négy és fél kilónyi szénhidrátot és három gallonnyii vizet fogyaszt el, hogy karbantartsa karjait, melyek átmérője több mint kilencven centiméter. Pont, mint a csípője.

  A szkeptikusok szerint biztosan szteroidok állnak a háttérben, de az egyiptomi származású férfi állítja, hogy minden természetes úton jött rajta létre. A testépítési mánia elmondása szerint akkor kezdődött, mikor hazautazott Egyiptomba, ahol a családtagok súlyfeleslege miatt cikizték. Hazatérve egy kegyetlen edzésprogramba kezdett bele.

  “Popeye-nek neveznek, az Egyiptomi Popey-nek” – állítja magáról a 24 éves, bostoni férfi, aki nem mindenben hasonlít a rajzfilmfigurához – “A csirkét és a marhát szeretem, de a spenótot utálom.”

  A világ legnagyobb karjaival élni mellesleg nem leányálom. A megdöbbentő táplálkozási mennyiségen felül napi két órát edz, többek között egy 300 kilós súllyal is. A férfi igyekszik odafigyelni a vitaminok kellő mennyiségű bevitelére is.

  A megfelelő ruhák beszerzésénél már csak az volt nehezebb, hogy elhitesse a Guiness-szövetséggel izmainak természetességet.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon