MENÜ
 • Usher Adele-lel duettezne

  Ki ne duettezne a mesés énekesnővel, Adele-el? Usher számára azonban, ez lehet, hogy csak stratégia.

  Jelenleg Usheré az évezred legnagyobb példányszámban elkelt lemeze, a 2004-es Confessions. Nem vágyik arra, hogy fel kelljen adnia ezt a címet, így ezzel kapcsolatban viccelődöt egy kicsit, amibe ha igazán belegondolunk, nem is vicces igazán:

  – Be kell vallanom, jó pár embernek mondtam azt, hogy meg ne merjék venni Adele albumját, mivel nem akarom, hogy megdöntse a rekordomat.

  Egy kicsit abszurd vágy ez, hisz az évezredből még hátra van 988 év. Úgy tűnik, elgondolkodott a régi mondáson, mely azt mondja: “Tartsd közel a barátaidat, még közelebb az ellenségeidet”, meglebegtetve egy, az énekesnővel közös szám lehetőségét. De bizonyára sokan mások is vágynak rá, hogy maguk mellé állítsák a Grammy-nyertes énekesnőt.

  – Úgy gondolom, a világ kiérdemelt egy Usher-Adele közös felvételt. Nagyszerű brit kapcsolat lenne, melyet mindenki élvezne – mondta egy londoni interjújában az énekes.

  Ha belegondolunk, igaza is van. Adele 21 című albumjával bemutatta, mit is jelent, ha egy díva szívét összetörik, Usher pedig talán a legközelebbi egy férfi megfelelőjéhez. Eléggé különböznek, így bizonyára érdekes lenne, de annyiban hasonlítanak, hogy olyan jól tudják közvetíteni a szomorúságot, hogy már most érezhetjük az arcunkon legördülő könnyeket.

  Ti örülnétek, ha létrejönne a duett?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon