MENÜ
 • Űrutazást hirdet a magyar iroda

  Világszenzációt kínál egy hazai utazási iroda: borsos összegért ügyfeleiket a termoszférába juttatják.

  Magasabbra juthatnak Felix Baumgartnernél is azok, akik beneveznek az egyik hazai utazási iroda űrkalandjára. A kilövésre csak 2014-ben kerül sor, de már most igyekeznie kell annak, aki az első százban benne szeretne lenni.

  A 26,9 millió forintért kínált élmény során a tengerszint feletti 103 kilométeres magasságból csodálható meg a kék bolygó, az egyórás repülésen való részvételről pedig ajándék videofelvételt kapnak a kuncsaftok. Az űrhajók jelenleg még épülnek, a projekt jövőre startol, de jelentkezőkből már most sincs hiány.

  Van fizetőképes kereslet Magyarországon az ilyen különleges utakra, ha nem is tömeges mértékben. A 26,9 millió forintos ár egyébként az űrutazáson túl orvosi vizsgálatot, az űrprogramra való felkészítést és a curacaói űrrepülőtérre való repülőjegyet, luxusszállást is tartalmaz” – árulta el Mikó Gábor, a Millennium Utazási Iroda idegenforgalmi referense.

  Hozzátette: “A kihívást egyébként egyelőre nászutasoknak nem tudom ajánlani, mivel egyszerre csak egy utas emelkedhet a pilótával az űrbe, de már tárgyalunk a Virgin Galactickel is, ők hatszemélyes űrhajó kilövését tervezik 2015-ben, ami jó hír lehet a házasságra készülőknek.

  Hajdú Péter a következő véleményen volt a kalandról: “Jól hangzik, és van az a pénz, amennyiért elvállalnám. De hogy én fizessek érte? No, azt már nem!

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon