MENÜ
 • Üres szekrényt lopott a bankrabló

  Későn jött rá a béna bankrabló, hogy túl korán próbálta véghez vinni tervét - így csak egy üres szekrénykét sikerült megszereznie.

  A 31 éves Joseph O’Callaghan hatalmas baklövést követett el egy befasti bankban. A férfi egy késsel támadt az egyik alkalmazottra, amikor az éppen a pénzintézet felé tartott egy ládával. Az arca előtt hadonászott a késsel, majd eltulajdonította tőle a szekrénykét, azzal elmenekült. Később csalódottan vehette tudomásul, hogy a láda bizony teljesen üres.

  Később előkerült az autó, amivel elhajtott, a benne hagyott nyomok pedig elvezették a rendőröket a férfihoz. A tárgyaláson a bíró szemtől szembe megmondta neki: elképesztőnek tartja, hogy O’Callaghan nem azután rabolta ki az őrt, hogy az felvette volna a pénzt a bankban, hanem előtte, amikor a pénzintézetbe tartott. “Ez híven tükrözi az intelligenciáját” – fogalmazta meg ironikusan.

  Ami még rátesz egy lapáttal a rabló szégyenére, hogy elfogatásakor tiszta lila volt a keze. Szemmel láthatóan az a fajta festék fogta össze, amelyet a bankok alkalmaznak a lopások ellen, festékpatron formájában. A lakásban megtalálták az ellopott üres szekrénykét is. O’Callaghan végül 9 év börtönbüntetést kapott, ebből 4 év letöltendő, 5 feltételes szabadláb. A cél az volt, hogy elrettentő eset legyen a többi támadó számára, akik a pénzszállító biztonsági őröket veszik célba – írja a bbc.co.uk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon