MENÜ
 • Üres könyv született

  De nem az írónő akarta így.

  A nagy-britanniai Trish Vickers cukorbetegsége miatt hét éve vak. Az irodalmat azonban mindig is nagyon szerette. Eleinte elsősorban édesanyjának írt verseket, azonban nemrég elhatározta, hogy megpróbálkozik valami komolyabbal és elkezdett könyvet írni. Méghozzá a hagyományos módon. Azaz nem használt sem írógépet, sem számítógépet, sem laptopot. Hanem tollat ragadott és papírt. Ez volt a baj.

  Trish fia, Simon minden héten meglátogatta az édesanyját és megnézte azt is, hogy áll éppen a könyv. Az egyik alkalommal azonban arra lett figyelmes, hogy a frissen elkészült mennyiség egy része, 26 oldal teljesen üres. Írás közben ugyanis kifogyott a tinta a tollból, de ezt vak édesanyja természetesen nem vette észre. Azonban szerencsére remek ötletük támadt és igazságügyi szakértőkhöz fordultak.

  Az ujjlenyomat-osztály készségesen segített is nekik. Trish szerencséjére ugyanis a tolla karcolást hagyott a papíron, és ez, nagyon erős fény mellett tisztán kivehető volt. Így gyakorlatilag egy sor híján mind a huszonhat oldalt sikerült rekonstruálni. A hölgyről egyébként kiderült az is, hogy csak hobbiból írogatja a könyvet, de mivel eddig csak pozitív visszajelzéssel találkozott, lehet elküldi egy kiadónak, miután elkészül vele.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon