MENÜ
 • Unják már, hogy melegnek nézik őket

  Rendszeresen keveredik abba a pletykába Louis Tomlinson és Harry Styles, hogy ők bizony egy párt alkotnak. Annak ellenére is, hogy Louisnak barátnője van, Harryről meg hát ugye tudjuk, hogy folyamatosan mindenféle lányok után koslat.

  A One Direction koncertjeit, mint azt már tudjuk, döntő többségében lányok visítják végig. A maradék 10% aggódó apukákból áll, akik a lányukat kísérték és vannak a közönség sorai között olyan fiúk is, akiknek más fiúkért dobog a szívük. Ez eddig rendjén is  van, a brit csapat tagjai azonban nem ilyen srácok, bármennyire is máshogy tűnik ez olykor. Például ezen az intim képen.

  Rendszeresen keveredik abba a pletykába Louis Tomlinson és Harry Styles, hogy ők bizony egy párt alkotnak. Annak ellenére is, hogy Louisnak barátnője van, Harryről meg hát ugye tudjuk, hogy folyamatosan mindenféle lányok után koslat. Egy ideig jópofának tartották ezeket a célozgatásokat, meg a viccelődéseket, de úgy érzik már sok lesz.

  Louis nemrég egy interjú során meg is ragadta az alkalmat, hogy eloszlassa a tévképzeteket. “Ez a téma elsőre vicces volt, de már elég nehéz vele mit kezdeni, különösen mióta párkapcsolatban élek.” Szögezte le határozottan. “Harry és én vagyunk a legjobb barátok. A kamerák folyamatosan figyelnek minket és ez természetesen hatással van arra, hogy hogyan viselkedünk nyilvánosan.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon