MENÜ
 • Uma Thurman látványosan szülni készül

  Noha igazán sugárzó jelenség a színésznő, ahogy épp fagyit vesz a Nagy Almában, azért szemmel láthatóan kicsit mégis megviseli a terhesség.

  A Kill Bill sztárja már harmadik gyerekét várja. Gondoltátok volna, hogy ilyesmire is jut ideje a hollywoodi sztárnak a sok forgatás mellett? Pedig de. A lejjebb látható képet, amelyen egy szűk pólót visel, New Yorkban lőtték róla szemfüles járókelők. A hölgy, akárcsak a legtöbb várandós anyuka, szinte kicsattan az egészségtől. Mosolyog, elégedetten és derűsen nézelődik. Igazán irigylésre méltó!

  A legfiatalabb gyerkőcöt a negyvenkét éves sztár egykori brit vőlegényétől, Arpad Bussontól várja, akivel 2009-ben szakítottak. Ettől függetlenül Uma igyekezni fog mindent megadni a kisbabának, aki várhatóan egyébként lány lesz.

  Noha igazán sugárzó jelenség a színésznő, ahogy épp fagyit vesz a Nagy Almában, azért szemmel láthatóan kicsit mégis megviseli a terhesség. Hiszen ha nem lenne terhes, vajon kimenne smink nélkül, nem megcsinált frizurával, otthoni játszós ruhában emberek közé? De ez legyen a legnagyobb probléma, reméljük minden rendben lesz a szülés körül!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon