MENÜ
 • Újszülöttekkel volt tele a nő fagyasztója

  Borzalmas, hogy több gyermeket is képes volt ilyen módon eltitkolni, most azonban jelenlegi élettársa szólt a rendőröknek.

  A történet elégé zavaros, azonban annyi biztos, hogy múlthéten vasárnap igencsak sokkoló bejelentést kapott a rendőrség. A nő élettársa egy csecsemőt talált a fagyasztóban és azonnal értesítette a hatóságokat, a másik holttestet a kiérkező nyomozók találták meg. Egyelőre nem tudni, hogy a gyermekek élve születtek-e, ezt későbbi vizsgálatok segítségével fogják megállapítani.

  A szörnyű eset Ambérieuban történt. A Lyonhoz közeli település lakóit teljesen megdöbbentette az eset. A közelben élők jól ismerték szomszédjukat, ezt azonban elképzelhetetlennek tartották korábban. Egy kedves, jóindulatú asszonynak gondolták, aki nemhogy saját gyermekeinek, de a légynek sem tudna ártani.

  Azt hogy korábban 15 év börtönbüntetésre ítélték hasonló bűncselekmény miatt, ugyancsak senki nem tudta ismerősei közül. 2002-ben egy mosdóban szülte meg a porontyát, majd édesanyját kérte meg, hogy rejtse el a kisdedet valahol. Az anyuka egy elhagyatott házban hagyta a kihűlt babát, őt 18 év börtönre ítélték.

  Nem ismeretes hogy az asszony miért is volt szabadlábon, és környezetének hogy nem tűnt fel három terhesség sem.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon