MENÜ
 • Újságíróknak gyűjt Oláh Ibolya

  Az énekesnő éveken át híresen rossz viszonyt ápolt a médiamunkásokkal, most mégis a megsegítésükért harcol.

  Nagyszabású segélykoncertet szervez hat szervezet a rászoruló újságírók megsegítéséért. A novemberben a SYMA-csarnokban megrendezendő eseményen mások mellett Caramel, Oláh Ibolya és Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa is részt vesz. Ezek közül a Megasztárban feltűnt énekesnő jelenléte a legmeglepőbb, hiszen sosem volt jóban a média világával.

  Már a TV2 tehetségkutatója alatt is állandóan felszínre kerültek múltjának részletei, utána előszeretettel csámcsogtak az alkoholproblémájának, depresszióján, öngyilkossági szándékán, majd pedig hatalmas szenzációként robbant a hír, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezek után némileg érhető, hogy utálta a lesifotósokat és az újságírókat is, nyilatkozni nagyon ritkán volt hajlandó.

  Mára nagyot fordult vele a világ: idén tavasszal Hajnal Gábor menedzserrel kezdett együtt dolgozni, és a szakember mellett óriásit változtak emberi és szakmai viszonyai.

  “Én voltam a legjobban meglepve, amikor kiderült, hogy újságíróknak kell jótékonykodnom. Eleve azon lepődtem meg, hogy engem kértek fel. Szó, ami szó, nem voltam túl kedves egyesekkel, de mára elszállt belőlem minden harag. Rájöttem, hogy nemcsak nekik van rám szükségük, hanem nekem is rájuk. Ma már remekül tudok együtt dolgozni az újságírókkal. Aki beszámol a szakmai életemről, az kap egy kevés magánéletet is” – mesélte a sztár.

  Hozzátette, hogy novemberre az új lemeze is elkészül, ami miatt nagyon izgatott.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon