MENÜ
 • Újra párt választottak az Éden Hotel vendégei

  Újra eljött az idő, hogy az Éden Hotel 2 lakói összegyűljenek egy párválasztó ceremóniára. A lányok többsége miatt a lányok érezték igazán veszélyben magukat, de mint mindig, most is vártak meglepetések a vendégekre.

  A héten tovább bonyolódtak a szálak az Éden Hotel 2-ben, hisz két lány is érkezett: Andi és Reni. Petra a Píttel összemelegedő, és a fiúktól védettséget kapó Andi miatt érzi magát veszélybe. Márk a lány megmentésére elkezdett rágódni egy szövetségen, így Kíra sem érezheti magát biztonságban a ma esti ceremónián. Mátét kinti barátnője váratlan megjelenése kavarta fel, így Edina bizalma is megrendült a fiúban. Anikó sem gondolja, hogy biztos a helye. Noémi Omar elvesztése miatti dühe miatt üthet nagyot, bár erre most eléggé kicsi az esély.

  Egy laza, jó hangulatú fenékszépségverseny után megérkezett a nem várt levél, mely arra kérte a lakókat, hogy nem csak a lányok, hanem a fiúk is készítsék össze a bőröndjüket. Ez azt jelezte előre, hogy az estén a fiúk sem érezhetik magukat biztonságban. Ez a nyolcadik párválasztó ceremónia, már csak négy hét van hátra a játékból, szorít az idő!

  Kis beszélgetés után elsőként Edina választhatott, semmi meglepetés: Máté mellé állt. Kíra következett, eddigi párját, Márkot választotta. Petra Pít mellé állt, így megkockáztatta, hogy Andi kiejtse. Reni is Pít mellé állt, mint arról szó is volt a héten. Ha tartják magukat a tervhez, Andi ki fogja ejteni Anikót, aki újra Leventét választotta párjának. Következőként Dávid mellé állt Noémi, aki úgy érzi, nincs mitől tartania. A védett Andi volt az utolsó, aki így eldönthette, kit ejt ki. Elindult, óriási feszültség a ceremónián, vibrál a levegő. Harmadikként állt be Pít mellé, kiejtve ezzel Renit és Petrát is.

  A bemutatóban előrejelzett, eddig meg nem történt dolog sem más volt, mint az, hogy a védett lány döntése következtében egyszerre két lakót távozott a játékból: Petra és Reni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon