MENÜ
 • Újra összejön Rihanna és Chris Brown?

  Ronald Fently állítása szerint Brown sokat ért azóta, hogy 2009-ben randizgatott lányával és már tökéletesen megérti miért tekintenek sokan úgy a volt szerelmesekre, mint a tökéletes párra.

  Legalábbis az énekesnő édesapjának egyáltalán nincs ellenére az ötlet. Ezúttal szívesen adná áldását az ifjú párra, nem úgy mint pár évvel ezelőtt. Ronald Fently állítása szerint Brown sokat ért azóta, hogy 2009-ben randizgatott lányával és már tökéletesen megérti miért tekintenek sokan úgy a volt szerelmesekre, mint a tökéletes párra.

  “Úgy gondolom mindenkinek háta mögött kell hagynia a múltat. Ők úgy tűnik ezt tették. Csak a lányomon múlik, hogy újra egy pár lesznek-e. A legjobbakat kívánom nekik és remélem minden jól fog alakulni.” Kellhet e ennél pozitívabb apai hozzáállás?

  Rihanna és Brown már csak azért is vannak sokat emlegetve együtt mostanában, mert sokat dolgoztak együtt egymás dalainak remixein. A közös munka pedig természetesen több együtt eltöltött időt jelent, amely ki tudja mihez vezet ha két szingliről van szó, akik egyszer már annak idején megtalálták a közös hangot…

  A pár még 2005-ben ismerte meg egymást, amikor mindketten nagyon fiatalok voltak. Évekig tagadták, hogy járnának, 2009-ben azonban egy időre végleg elváltak útjaik, amikor Chris Brown súlyosan bántalmazta a lányt fizikailag. Egy időben még bírósági végzés is kimondta, hogy nem tartózkodhatnak egy légtérben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon