MENÜ
 • Újra összeáll a Girls Aloud

  Új zene, új turné és érdekes szavak a volt tagtól

  Miután egyre közeledik tíz éves évfordulójuk, egyre gyakrabban keringenek pletykák arról, hogy a brit szupercsapat, a Girls Aloud újra összeáll. A rajongók örülhetnek: az egyik tag, Nadine Coyle bejelentette, hogy a lányok újra összeállnak.

  Az énekesnő volt pont az a tag, akiről a sajtó azt állította, hogy miatta nem lesz újra Girls Aloud, mivel nem tud kijönni régi társaival. Úgy néz ki a pletykák tévedtek. Vagy a pénz túl csábító lett?

  A banda 2013-ban fog új zenével jelentkezni, ami össze fog kapcsolódni egy turnéval is.

  “Itt az ideje, hogy visszatérjünk. Év végén tíz éve lesz már annak, hogy összeálltunk és itt az ideje, hogy összeálljunk megint. Tudom, hogy mindenki spekulál arról, hogy mit fogunk csinálni. Arénakoncerteket tervezünk a jövő évre és új zenét. Egy vagy két kislemezt, azt hiszem. Attól függ, mennyire lesz sikeres a turnébejelentés. Ha jól mennek a dolgok, elég nagy az érdeklődés és mindannyian egyben gondolkodunk, akkor ki tudja mi történhet…”

  Igen. A pénz túl csábító lett.

  “Természetesen alig várom, hogy lássam a lányokat. Régen voltunk mindannyian egy szobában együtt. Nincs semmi nagy baj köztem és a lányok között. Mindenki annyira erőlködött azon, hogy Cherylt és engem egymás ellen állítsanak de… egyszerűen mi nem voltunk ellenségek. Nagyon különböző zenét csinálunk, ennyi. Büszke vagyok az én teljesítményeimre. Cherylnek mindig jobbak voltak a listahelyezései – az X Factor zsűrije volt, kezdjük ezzel. Én hat évet töltöttem Los Angelesben. Talán többet kellett volna az Egyesült Királyságban lennem.”

  Mi azért érezzük itt a konfliktust. És ti? Örültök a lányok visszatérésének?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon