MENÜ
 • Újra megválasztják Magyarország szépét

  Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány.

  A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd július 17-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

  szepseg

  A szépségverseny mottója „Beauty with Purpose”, azaz a szépség nem csak önmagáért való.

  Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, a legsebezhetőbbekre. A Miss World verseny története egészen 1951-ig nyúlik vissza. Az évek alatt egyre népszerűbb lett, jelenleg 107 országban, több mint két milliárdan követik figyelemmel a nemzetközi döntőt. 2014-ben a londoni világversenyen első udvarhölgynek, valamint Miss Europe-nak választották Kulcsár Edinát, aki így az eddigi legsikeresebb magyar szépségkirálynő lett.

  A 2016-os hazai megmérettetésre rekord számú hölgy jelentkezett, így a zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani a legszebb 20 lányt. A hölgyek hamarosan beköltöznek a miskolci Avalon Parkba, hogy részt vegyenek a felkészítő táborban, ahol több kisebb verseny keretében kell összemérniük tudásukat. Négy előfutam lesz: Bikini, Sport, Talent és Face kategóriákban. A verseny fődíja egy személygépkocsi, amely júniusban mutatkozott be a nagyközönségnek.

  A táborban négy lány esik majd ki a versenyből, így csak a legjobbak juthatnak döntőbe, amit élőben közvetít a Duna Televízió. A nagyszabású gálán a hölgyek több körben mutatkoznak be. A show-ban ismert hazai sztárok exkluzív produkcióit is láthatják majd a nézők.

  A Magyarország Szépe két házigazdája az MTVA népszerű műsorvezetői, Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

  A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, magyarországi megrendezésének jogaival kizárólag a Magyarország Szépe Kft. rendelkezik. Több mint száz országban van jelen a műsor. A Miss World Hungary mindenkinek egyenlő esélyt biztosít arra, hogy megmérettesse magát. A hazai nyertes képviseli majd Magyarországot a világversenyen, melynek idei helyszíne Washington.

  Ajánló

  Világsztárokat jelentett be a STRAND

  Íme a Balaton Sound aftermovie-ja

  Lenny Kravitz és Marshmello is jön a Voltra