MENÜ
 • Újra megválasztják Magyarország szépét

  Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány.

  A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd június 21-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 21 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

   missworld

  A szépségverseny mottója „Beauty with Purpose”, azaz a szépség nem csak önmagáért való.

  Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, a legsebezhetőbbekre. A Miss World verseny története egészen 1951-ig nyúlik vissza. Az évek alatt egyre népszerűbb lett, jelenleg 107 országban, több mint két milliárdan követik figyelemmel a nemzetközi döntőt.

  A hazai megmérettetésre rekord számú hölgy jelentkezett, így a zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani a legszebb 21 lányt. A hölgyek beköltöznek a herceghalmi Hotel Abacus-ba, hogy részt vegyenek a felkészítő táborban, ahol több kisebb verseny keretében kell összemérniük tudásukat. Négy előfutam lesz: Bikini, Sport, Talent és Face kategóriákban. A verseny fő támogatója a Fiat, így a nyertes lány egy csodaszép Fiat 500X tulajdonosa lesz majd.

  A táborban négy lány esik majd ki a versenyből, így csak a legjobbak juthatnak döntőbe, amit élőben közvetít a Duna Televízió. A nagyszabású gálán a hölgyek több körben mutatkoznak be. A versenyzők Léber Barbara álomkollekcióját viselhetik a műsorban. A show-ban ismert hazai sztárok exkluzív produkcióit is láthatják majd a nézők.

  A Magyarország Szépe két házigazdája az MTVA népszerű műsorvezetői, Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

  A Magyarország Szépe döntőseit az a megtiszteltetés érte, hogy részt vehetnek Rúzsa Magdolna divattervező bemutatóján Monaco-ban, Albert herceg és Charlene hercegnő előtt egy nemzetközi gálaesten.

  A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, magyarországi megrendezésének jogaival kizárólag a Magyarország Szépe Kft. rendelkezik. Több mint száz országban van jelen a műsor. A Miss World Hungary mindenkinek egyenlő esélyt biztosít arra, hogy megmérettesse magát. A hazai nyertes képviseli majd Magyarországot a Kínában megrendezésre kerülő nemzetközi döntőn.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten