MENÜ
 • Újra megtelik a Villa!

  Hétfőtől megint az eredeti csapatot láthatjuk a Való Világ Villájában. Az elmúlt öt hónap során párbajban elhulló játékosok visszaköltöznek a házba, hogy feldobják a hangulatot. Vajon szükség van rá?

  A finalisták utolsó hete kezdődik hétfőn. Fecó, Vera, Seherezádé, Csaba és Attila természetesen mit sem tudnak arról, hogy milyen látogatóik érkeznek majd. Valószínűleg páran nem is örülnének neki annyira. Hiszen újra előtérbe kerülhetnek a régi konfliktusok, érzelmek.

  Verának némi félnivalója is van, hiszen a villán kívül már nyilvánosságra került a titka, hogy pornófilmben szerepelt. Kérdés, hogy szembesítik-e vele a visszatérő játékosok.

  „Nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne kotyogjuk ki Vera múltját, de sajnos ez a szabály – mondta Péter. – Másrészről pedig én már inkább sajnálom azt a lányt, nem vagyok biztos benne, hogy akarom-e őt bántani, alaposan megszívatta már ő magát. Hamarosan kijön, és olyan dolgokat vágnak majd az emberek a fejéhez egy bevásárlás során, amire rémálmaiban sem gondolt, úgyhogy én azzal a céllal megyek be, hogy Attilát felrázzam egy kicsit.”

  Ezzel szemben Veronika a lány arcába vágná múltjának sötét foltját.

  „Egész nap egy kefiresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor. Azt viszont nem tudom megakadályozni, hogy Cristofel ne balhézzon össze Péterrel. Kicsit aggódom emiatt, mert biztos vagyok abban, Crisnek nem fog tetszeni, ha én Péterrel beszélgetek”.

  Az érzelmek terén is felkavarodhat az állóvíz. Gergő visszatérésével Seherezádénak alkalma nyílik arra, hogy végre tisztázza kapcsolatát a fiúval.

  Lájkold, ha örülsz a visszatérő játékosoknak. És akkor még inkább, ha nem!

  Forrás+fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon