MENÜ
 • Újra megműtötték Schobert Norbit

  Még mindig nem könnyebbülhet meg a Schobert-család. Bár a súlyos operáció komplikációk nélkül lezajlott, újra fel kellett nyitni Norbi mellkasát egy fertőzés miatt.

  Schobert Norbit jelenleg is kórházban ápolják. Az újabb operációról Rubint Réka tett közzé egy Facebook-bejegyzést egymilliós látogatottságú rajongói oldalukon.

  “2012. október 10-én Norbi egy veleszületett szívbillentyű-rendellenesség miatt szívműtéten esett át. Gyógyulása, felépülése rendületlen volt mindaddig, amíg influenza miatt fertőzés került a szervezetébe. Az elmúlt hetekben folyamatos kontrollvizsgálatokon, antibiotikumos kezeléseken esett át, de mindez kevésnek bizonyult! Az orvosi team egy újabb operáció mellett döntött. A Szerelmemet, életem legféltettebb kincsét, Norbit a múlt héten pénteken, november 30-án újra megoperálták!”

  Szerencsére a jó hír sem maradt el: a műtétet végző főorvos szerint Norbi állapota napról napra stabilabb, de hosszas felépülés vár rá.

  Réka végül arra kérte a sajtó munkatársait, hogy se őt, se a családját, se a kórház munkatársait ne faggassák Norbi állapotáról a zavartalan lábadozás érdekében.

  “Megértéseteket köszönöm, minden erőmmel és energiámmal azon leszek, hogy a létező legtöbb szeretettel, odaadással vegyem Őt körül, és segítsem a gyógyulását, hosszas felépülését” – írta búcsúzóul Réka.

  Gyors felépülést kívánunk!

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon