MENÜ
 • Újra levetkőzik Bálint Toncsi?

  Az egykori szépségkirálynő megfogadta, hogy többet nem vetkőzik, de elképzelhető, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kap hamarosan.

  Bálint Antóniát sokáig a kislánya apjával folytatott háborúskodás foglalta le, de sikerült felállnia a padlóról. Ősszel elindult a változás: a diétának és a boksznak köszönhetően lefogyott, újra mosolyog, az eredményben pedig a Playboy szakemberei is látnak fantáziát.

  “Nem lehet szó nélkül elmenni mellette – árulta el Pantl Péter, a nyuszis magazin főszerkesztője. – Fontolgatjuk, hogy ajánlatot teszünk neki.”

  Pantl egyébként nemrég futott össze Toncsival egy könyvbemutatón, és csak dicsérni tudta a az egykori szépségkirálynő alakját.

  “Nem úgy nézett ki, mint akinek sok gondja lenne a súlyával. Szerintem az utolsó pár kilót már csak azért akarja leadni, mert úgy lesz magával teljesen elégedett. Mi egyébként az esetek hetven százalékban azt szoktuk kérni a modelljeinktől, hogy ne fogyjanak a fotózás előtt. Nekünk az a legfontosabb, hogy testüket úgy mutassuk meg, hogy azt egy átlag olvasó is felismerje.”

  Természetesen Antóniának jól estek a dicsérő szavak, de nem biztos benne, hogy újra bevállalna egy ruhátlan sorozatot.

  “Nagy elismerés ez, hiszen egy nő mindig örül, ha meglátják, amiért hosszasan küzdött. Szeptember óta gyürkőzöm az edzéssel, de még nem vagyok a végén – mesélte az ex-modell, aki korábban megfogadta, hogy többet nem vetkőzik. – Szívesen beszélek Péterrel, de nyilván sok mindent végig kellene gondolnom, hogy anyaként egy ruha nélküli fotózásra igent mondjak.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon