MENÜ
 • Újra kevesebb kiscsillag

  Újabb szombat, újabb kieső. Immár csak öt versenyző maradt a Csillag Születikben. De vajon kinek kellett elhagynia búskomoran a színpadot?A

  A Prügyi Duónak kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutatójából. Ezt azt jelenti, hogy immár csak Juhász Marci, Mészáros János Elek, Szirota Jennifer, a Plazma és a Quantum XXL folytathatják a műsort.

  Az együttes Stewie Wonder Isn’t She Lovely című dalát adták elő, jelenleg úgy, hogy mindketten helyet foglaltak a zongoránál, igazán különleges hangulatot – és zenét – varázsolva. A zsűrit sikerült is elvarázsolni: Hajós örömdalnak nevezte a szerzeményt, kijelentve, hogy aki ezt nem szereti, az biztos, nem jó ember. Hernádi és Lia is elismerte a produkciót, sőt, még Puzsér szíve is megenyhült. A fiúk 26 pontot kaptak, továbbjutást viszont sajnos nem.

  A Prügyi Duó ezen kívül Juhász Marcival is színpadra állt, Caramel Ne ébressz fel című dalát előadva, amivel nem sikerült kivívni a zsűri tetszését, hiszen mindenki kiforratlanságot érzett a produkcióban.

  Az egyéni produkciók során Juhász Marci 28 pontot gyűjtött be, Szállj fel szabad madár című dalával, a színpadot pedig Deák Bill Gyulával osztotta meg. Bár a zsűrinek tetszett az előadás, a sok külcsínyt kicsit sokallták. Plazma 27 pontot kapott, új oldalát megmutatva, mellyel még Puzsér elismerését is kiharcolta. Szirota Jennifer 32 pontot szerzett Janis Joplin Try-jával, mely után Lia kijelentette, hogy nem tudja levenni a szemét az énekesnőről, Puzsér pedig dícsérte a fiatal lány ízlését. A Quantum XXL tagjai Elvis-ruhákban parádéztak, ugyancsak 32 pontot összegyűjte – Havas szerint a fiúk már született showmenek.

  Az eheti sztárpelőadók Wolf Kati és Varga Viktor voltak, utóbbi Angunnal, a francia énekesnővel varázsolta el a közönséget.

  Jövő héten már csak öten folytatják a versenyt.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten