MENÜ
 • Újra itt van Missy Elliot!

  Úgy néz ki Missy Elliot megunta a hip-hop élet sivárságát és Nicki Minaj vad pimaszait. A rapperhölgy visszatér. Rögtön két kislemezzel.

  “Vigyázz világ, újra itt vagyunk! A testvérem, Missy Elliot az új kislemezeit, a 9th Inninget és a Triple Threatet az ünnepeken adja ki! Ezt az üzenetet Missy régi zenésztársa, Timbaland írta ki Twitterére. Az ünnepeken pedig az amerikai Labor Day-t értette, melyet a tengerentúliak szeptember 3-án, vagyis pénteken fognak ünnepelni. A dalt viszont lehetséges, hogy már előbb is hallhatjuk, ugyanis a rapperhölgy Nassel és Timbalanddal már szeptember elsején megosztja a színpadot, Miamiban.

  Elliot 2007 óta, vagyis már öt éve dolgozik új stúdióalbumán.

  A Block Partynak elkeresztelt korong megjelenése rengeteg alkalommal lett már elhalasztva, elég komoly indokkal. Elliot ugyanis az utóbbi időkben a Grave-szindróma tünetei miatt szenvedett, mely az idegrendszert támadja meg. A rapper elmondása szerint még ceruzát sem tudott a kezébe venni. Bár már kilenc hónapja nem szed gyógyszert, sajnos egész életében együtt kell élnie az állapottal, mely jelenleg kiegyensúlyozott.

  Elliot lassan de biztosan tért vissza a zenei életbe. Vendégeskedett olyan előadók dalaiban, mint J Cole, Katy Perry, MIA és Demi Lovato. Áprilisban már színpadra lépett Timbalanddel is – ahol mellesleg a két kislemez is elhangzott – májusban pedig Lil’ Kimmel és Eve-vel lépett fel együtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon