MENÜ
 • Újra házas a fekete özvegy

  Linda Calvey valóban "kiérdemelte", hogy fekete özvegyként emlegetik, hiszen az összes pasija vagy meghalt, vagy dutyiba került.

  A 63 éves brit nő a sok kudarc ellenére most ismét boldog házasságban él. Szoríthatunk tehát neki, hogy ez már tartós legyen…

  Linda most úgy döntött, egy börtönmúzeumnak adományozza relikviáit, amelyeket hosszú börtönévei alatt gyűjtött. Még 1990-ben ítélték el második férje meggyilkolása és fegyveres rablás miatt, és összesen 18 és fél évet ült le. Olyan emberekkel ismerkedett meg a rács mögött, mint Rose West, a brit női sorozatgyilkos, vagy a szintén gyilkosságért ülő Myra Hindley.

  A tárgyak között ajándékok, üdvözlőkártyák, ruhadarabok találhatók, melyeket Linda a két másik női gyilkostól kapott ajándékba. A gyilkos asszony most ezt a gyűjteményt a Glouchestershire-ben lévő Littledean börtön kriminológiai múzeumának adományozta.

  A fekete özvegy rögtön szabadulása után ment újra férjhez. Három éve élnek boldog házasságban jelenlegi – harmadik – férjével, a 79 éves George Ceasar üzletemberrel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon