MENÜ
 • Újra együtt Gwyneth Paltrow és Chris Martin

  Ismét összeállt az egykori sztárpár

  Nem Beyoncé és Tove Lo lesznek az egyedüli váratlan vendégek a Coldplay új, A Head Full of Dreams című albumán. Az együttes frontembere, Chris Martin elárulta, hogy bandatársaival számos további fontos személyt hívott meg a korong közreműködőinek csapatába – és volt felesége, Gwyneth Paltrow is köztük van.

  gwyneth-chris

  A The Wall Street Journal értesülései szerint a színésznő hangja az Everglow című dalban csendül fel, amelyet a kiadvány “egy kapcsolat kitartó szikrájáról” szóló balladaként jellemez.

  Az albumon hallható lesz továbbá az egykori sztárpár két gyermekének hangja is, akik a zenekar tagjai és családjuk társaságában kórusban énekelnek, míg Martin jelenlegi barátnője, Annabelle Wallis is csatlakozik hozzá egy szerzeményben.

  a_head_full_of_dreams

  “A Coldplay soha nem élvezte még ennyire egy album felvételeit. És soha nem tette boldogabbá az eredmény” – áll a banda korábban publikált közleményében.

  Az A Head Full of Dreams december 4-én kerül fel a boltok polcaira, rajta további világsztárokkal: az Oasis tagjával, Noel Gallagherrel és a 66 éves gospel- és soul-énekesnővel, Merry Claytonnal.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon