MENÜ
 • Újra együtt a Spice Girls

  A kilencvenes évek talán legmeghatározóbb lánycsapata újra összeáll, hogy mosolyt csaljon a világ arcára.

  Az öt énekesnő Londonban, ma este fog újra együtt mutatkozni először 2008 óta, amikor egy egy turnéval kápráztatták el a világot. Zenéről viszont most szó sincs. A találka csak néhány órára szól.

  Az öt lány – nő – az új West Enden megjelenő musical bemutatójára jön össze. A megjelenés igencsak jogos, hiszen a Viva Forever címűű színpadi darab az ő dalaikból lett összállítva.

  A musical producere nem más, mint Judy Caymer, aki a később filmként is sikert arató Mamma Mia!-t álmodta színpadra. A Viva Forever 18 Spice Girls-dalt fog feldolgozni, ebből kilenc első helyezést ért el a szigetországban.

  A forgatókönyv és szövegkönyv Jennifer Saunders, a világhírű komikus munkája, akit a magyar közönség leginkább a Pusszantlak Drágámból ismerhet. A történet egy Viva nevű fiatal hölgyről fog szólni, aki egy reality-show szereplője.

  A produkcióba az öt énekesnő is bele-bele szólt, így egy kis nyomot ők is hagytak a sikerre ítélt musicalben. A bemutató abban a hotelben lesz, ahol 1996-ban az öt fűszerlány leforgatta első kislemezét, az örökzöld Wannabe-t.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon