MENÜ
 • Újra együtt a Jóbarátok

  Hamarosan ismét képernyőn a sorozat sztárjai

  A Jóbarátok többé nincsenek szüneten: tizenkét évvel a szituációs komédia fináléja és az azt követő pletykaáradatot követően megerősítésre került a hír, miszerint a szereplőgárda ismét összeáll egy kétórás különkiadás erejéig.

  Egy egyedülálló műsor részeként, aminek keretein belül a veterán szitkom rendező, James Burrows előtt tisztelegnek, aki nemrég forgatta le ezredik televíziós epizódját, Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey és Phoebe megformálói ismét együtt lesznek majd láthatóak az NBC csatorna műsorán, február 21-én.

  jobaratok

  Bár előreláthatólag David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtenay Cox, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow is feltűnnek majd a részben, az NBC elnöke, Robert Greenblatt bevallotta: minden esély megvan már, hogy az eredeti szereplőgárda tagjai nem tartózkodnak majd egyszerre ugyanabban a szobában.

  A hat New York-i barátról szóló sikersorozat rajongói évek óta reménykednek benne, hogy ismét együtt láthatják majd kedvenceiket, az alkotás egyik megalkotója, Marta Kaufman azonban minden alkalommal elvetette az ötletet: “El kell engedniük. Soha nem fog megtörténni – nem történik meg!”

  A népszerű szitkom 1994 és 2004 között futott, és a végére a főszereplők mindegyike egymillió dollárt keresett epizódonként.

  Forrás: The Telegraph

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon