MENÜ
 • Újra dübörög a Plázs színpadja, siófokon debütál a Gicccs Party!

  A magyar tenger buliközpontja, a siófoki Plázs ezen a hétvégén egy fergeteges, már-már fesztiválnak is beillő Gicccs Party-val, Metzker Vikivel és Habpartyval várja több helyszínen is a feltöltődni és bulizni vágyókat.

  Újra beindult a siófoki Plázs is, ahol hétről-hétre, a szabályokra ügyelve, gondtalanul, teljes biztonságban szórakozhatsz. Miközben nappal a fehér homok csiklandozza a talpadat és megmártózhatsz a Balaton puha habjaiban, felveheted nyári színedet vagy hódolhatsz a sportolás örömeinek, addig este a felhőtlen bulizásnak adhatod át magad.

  Pénteken szokás szerint Metzker Viktória diktálja az ütemet, az e heti vendégei pedig Rico és Miss Mood lesznek a Plázs Arénában, míg a Plázs Music Terrace-on a Habpartyval veszi majd kezdetét a hétvége. Végre újra beindul az élet a Nagyszínpadon is, melyet a Gicccs Party fellépői avatnak fel ezen a nyáron: egészen a ’90-es évek őrületébe repít vissza az Ámokfutók, az UFO, de itt lesznek olyan hazai sztárok is, mint Adam Ajkay, az AK26, Bruno X Spacc, Burai-Lévai párosa, Nikita és Zareh Kan. Az afterpartyra pedig érkezik a Szeresd a Trashem Bébi csapata, akik elhozzák a kínos kedvenceket is. Ha bevállalósnak érzed magad érkezz harsány, tarka jelmezekben és add át magad a hajnalig tartó őrületnek vagy gyere talpig flitterben, akár egy fesztiválon, ahol az éjszakázás jutalma a Balaton legszebb napfelkeltéje lesz.

  Ha még van benned erő, a hétvégén összemérheted strandröplabda tudásodat is, ugyanis minden szombaton és vasárnap két fős csapatokkal nevezhetsz a Flying Ball amatőr strandröplabda kupára, de ha csak valami lazább mozgása vágysz, tesztelheted a nyár egyik legfelkapottabb sportját, a sup evezést is.

  A Plázs minden hétvégén várja a pihenni és bulizni vágyókat, jövő hétvégén például a Fonogram-díjas Bagossy Brothers Company veszi majd be a Nagyszínpadot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon