MENÜ
 • Újoncok az EFOTT színpadán

  A régi nagymotorosokon kívül számos olyan előadóval is találkozhatunk majd Zánkán, akik az EFOTT történetében most először állnak színpadra.

  Úgy tartják, hogy az elsőt senki sem felejti el, így garantált, hogy erre a különleges alkalomra mind a fellépők, mind a közönség emlékezni fog.

  Június 25-én nyitja kapuit az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, és a visszatérő vendégek mellett az újoncok sem maradhatnak ki a buliból.

  Az Anna & the Barbies már egy évtizede szórakoztatja a nagyérdeműt, ennek ellenére ezen a fesztiválon eddig nem láthattuk őket. Ígérik, hogy igazi „fesztiválos zúzásra” számíthatunk tőlük.

  ByeAlex neve a közelmúltban lett igazán ismert, Kedvesem című dalával lopta be magát a köztudatba, és sokak szívébe. Vele is találkozhatunk majd Zánkán.

  És akkor íme még néhány EFOTT-elsőbálozó, az idei fellépők sorából: az alternatív stílusban játszó Odett & the go Girlz!, a punk-rockos The Grenma, de rappel a Deniz, a DSP, ugyanakkor hallgathatunk csajos rockot is a Dorothy-tól. És a nosztalgia kedvéért felcsendül majd a „Honky Tonk Woman”, a szintén EFOTT-érintetlen ZZ Top cover bandtől, a ZZ Copy-tól.

  Forrás: efott.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon