MENÜ
 • Újabb szakítás Hollywoodban

  Robert Pattinson és Kristen Stewart - Második felvonás!

  A két Twillight-vámpír négyéves kapcsolatában volt már szomorú időszak, mikor Stewart Rupert Sanders rendezővel kufircolt félre, amire Pattinson jónéhány hónapnyi mosolyszünettel reagált. A mostani szakítás viszont teljesen más.

  A Twillight-széria befejező részének nagy premierje előtt valamiért éppen újra összemelegedő páros az utóbbi hetekben állítólag bonyolult időszakon esett túl, mely után Pattinson úgy gondolta, hogy ideje lezárni a viharos szerelmet. A szakítás hírét hétvégén közölte Stewarttal. Arról nem érkezett információ, hogy a lánynak a rossz hír hallatán alakult-e ki mimika az arcán.

  “Kristen azért repült Los Angelesbe, hogy elkísérje Robot a Golden Globe-ra, de Rob ehelyett szakított vele. Nagyon szereti őt, de jobbnak érzi, ha barátként folytatják tovább és a munkájukra koncentrálnak az Alkonyat után. Kristen nagyon fel van dúlva, de megérti a szituációt. Tudja, hogy nem kellett volna erőltetni a békülést a félrelépés után. Bízik benne, hogy valóban barátok maradnak és az idő majd mindent rendbehoz.”

  A rossz nyelvek szerint Pattinson elnyomva érezte magát Stewart mellett, így a szakítás mögött karrierje is állhat…

  Míg Robert Los Angelesben marad, Stewart inkább New Yorkba költözik, ahol “érzése szerint az emberek békén hagyják és békésebben élhet.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon