MENÜ
 • Újabb részletek az Éhezők viadalából

  Amerika egyik jelenlegi bestsellerének, az Éhezők viadalának filmváltozatára nem kell már sokat várnunk. Akik olvasták a könyvet, bizonyára már égnek a vágytól, hogy a mozivásznakon láthassák kedvencüket. Addig azonban két televíziós bemutatót kaptunk még, hogy tovább fokozzák a várakozást.
  A két harminc másodperces klip Gary Ross adaptációjából Jennifer Lawrencet és Josh Hutchersont állítja a az akciódús verseny középpontjába. A két újabb étvágycsináló szerdán került a televíziók képernyőire a Lionsgate több tv-spotjával együtt. A két rövid videó akciót és drámát igér Gary Ross adaptációjában, mely az azonos című, fiatal felnőtteknek szóló regény alapján készül.

  A klipek igazából eléggé hasonlóak, csak a mellékszereplők változnak benne: az elsőben Wes Bentley karakaktere, Seneca Crane szembeállítja Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson karakterét, vagyis Katniss Everdeent és gyermekkori “barátját”, Peeta Mellarkot. A másodikban pedig Stanley Tuccit láthatjuk, ahogy Caesar Flickermanként interjút készít a két főszereplővel, majd Cinnát (Lenny Kravitz) láthatjuk, ahogy felkészíti a lányt a Viadalra.

  A harminc másodperben alig látunk valamit kettejükből, de mindkettő tartalmaz olyan provokatív részleteket, mely tovább borzolja a kedélyeket a film március 23-i premierjéig. Végezetül íme a két videó:
  Te várod már a filmet?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon