MENÜ
 • Újabb recept az örökké tartó párkapcsolatra

  Egy a brit szerelmespár már 32 éve boldogítja egymást. Állításuk szerint, birtokukban van a sírig tartó szerelem biztos receptje.

  A nyerő páros, George Brown és Glynis Johnstone meg vannak győződve affelől, hogy sosem húzták volna ki egymás mellett több, mint 30 évig, ha összeházasodtak volna. A pár szerint a halálig tartó szerelem titka a hosszú jegyesség – írta meg a Mirror.

  Brown és Johnstone 1977-ben találkoztak és szerettek egymásba. Három év együttjárás után elhatározták, összeházasodnak és eljegyezték egymást, azonban a frigyre azóta sem került sor.

  Először azért halasztották el az esküvőt, mert szegényes anyagi helyzetük miatt nem engedhették meg maguknak, később pedig gyerekeik születtek és a sok elfogalatság között „elfeledkeztek” a házasságról.

  Bár egyikük sem tartja kizártnak, hogy egy nap hivatalosan is összekössék életüket nem ez a kapcsolatuk mozgatórugója. Az asszony elmondása szerint a jegyesség sokkal izgalmasabb, mint a házasság, hiszen ez az állapot folyamatosan ösztönzi őket arra, hogy a mai napig udvaroljanak egymásnak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon