MENÜ
 • Újabb páros esett ki A Nagy Duettből

  Tegnap megint emlékezetes produkciókat láthattunk a Super TV2 énekes showműsorában, de valakinek megint távoznia kellett a nézők és a szűri döntése alapján.

  Az estét Király Linda és Szabó Győző nyitotta Amy Winehouse Rehabjével. Utána Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba! című szerzeményével állt színpadra a múltkori adásban lepontozott Bangó Margit és Lakatos Márk. Múlt hét vasárnap nagy sikert arattak a Gangnam Style-lal, most azonban a lírai oldalukat mutatták meg: Gáspár Laci és Erdélyi Mónika a Killing me softly-val lépett színpadra.

  A magukat “elmebeteg párosnak” nevező Cseke Katinka és Kökény Attila Mick Jagger dalát adta elő, őket követte a Tarzan betétdalát, A szívem vigyáz rád című musicalslágerrel Szinetár Dóra és Dopeman. Utolsó előttiként állt a színpadra Szulák Andrea és Papp Gergő, akik az ismert Las Ketchup slágerrel kedveskedtek a közönségnek. Az estét Csézy és Gesztesi Károly zárta Leonard Cohen Hallelujahjával.

  Végül a zsűri által felállított sorrend és a nézők szavazatai alapján meglepő módon Erdélyi Mónikának és Gáspár Lacinak kellett távoznia a showműsorból.

  Folytatás jövő vasárnap!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon