MENÜ
 • Újabb nyomozás Amy Winehouse halálának ügyében

  A korábbi halottkém nem rendelkezett a megfelelő képesítéssel, így a megbízható végleges eredmény érdekében újra el kellett végezni a vizsgálatokat.

  Amy 27 évesen, 2011. Július 23-án hunyt el saját lakásán, Camdenben. Igaz már több mint egy éve történt, mégis újabb vizsgálatot rendeltek el a hatóságok. Az eredmény pontosan ugyanaz lett, mint korábban. Az énekesnő halálát alkoholmérgezés okozta. A korábbi halottkém nem rendelkezett a megfelelő képesítéssel, így a megbízható végleges eredmény érdekében újra el kellett végezni a vizsgálatokat.

  A BBC News szerint, Dr. Shirley Radcliffe megállapította, hogy a halál oka alkoholmérgezés. Az is kiderült, Winehouse saját akaratából fogyasztott alkoholt. Továbbá megjegyezte, hogy a holttest mellett ennek igazolásaként kettő üres üveg vodkát is találtak.
  A vizsgálat részeként az énekesnő személyes kezelőorvosát is kihallgatták. Dr. Christina Romete elmondta, hogy Winehouse kifejezetten mondta neki, hogy nem akar meghalni, ezért is járt rendszeresen a kezelésekre. Próbált újra talpra állni. Viszont azt is hozzátette, hogy „Egyáltalán nem volt hajlandó követni az orvosok tanácsait, Ő az az ember volt, aki mindent a saját elképzelései szerint akart megcsinálni”.
  Rövid élete alatt, köztudott volt folyamatos küzdelme az alkohollal és a drogokkal, viszont a nyomozók nem találtak a szervezetében semmilyen illegális szert. Így bebizonyosodott, hogy kizárólag a túlzott alkohol fogyasztás vezetett a végzetes légzés leálláshoz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon