MENÜ
 • Újabb nevek az X-Factorban

  Továbbra is folynak a találgatások hogy ki lesz az a hölgy, esetleg kik lesznek azok a hölgyek, akik az amerikai X-Factor zsűrijében mentorálhatják és értékelhetik a feltörekvő előadókat.

  Érdekesképpen ahogy halad előre az idő, úgy lesz egyre több a tipp és úgy ül le a műsor kitalálója, Simon Cowell egyre több és több sztárral beszélgetni az esetleges szereplésről.

  Az újabb név ezúttal Miley Cyrus, akivel a pletykák szerint már komoly tárgyalások folynak. A szinte már biztosra vehető másik személy továbbra is Britney Spears, aki állítólag már valóban csak egy végső aláírásra van a műsorban való szerepléstől.

  De nem Miley az egyetlen, aki talán zsűriszékbe ül az idén ősszel. Az X-Factorhoz közel álló bennfentesek szerint  Fergie, Avril Lavigne és Demi Lovato is szóba jött már a producereknél, viszont a Janet Jacksonról szóló pletykák hamar leültek – sokak bánatára, hiszen a kritikusok szerint éppen ő lett volna az az énekesnő, aki valóban gazdag és professzionális múlttal tudta volna kommentelni a sztárokat.

  A bennfentesek szerint a jelenleg elképzelhető felállás szerint mind Britney, mind pedig Cyrus az élvonalban van a versenyben. Vajon milyen kapcsolatot ápolnának egymással a műsor alatt? Vajon Mileynak elég nagy múltja van a mentoráláshoz? És vajon Britney van már elég önálló egy ilyen komoly szerephez?

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon