MENÜ
 • Újabb fellépők a Sound-on (3)

  Tovább folytatjuk a felsorolást. Újabb őt név kerül terítékre, akik biztosan hatalmas partyval várják majd a fesztiválozni vágyókat Zamárdiban.

  Lengyelországban született Magda, a Berlin-Detroit tengelyen komoly nemzetközi karriert befutó elektronikus zenész, producer és kiadótulajdonos, a minimal techno királynője. Hűvös, drámai hangokból, ridegen lüktető basszusfutamokból felépülő zenéi sötét, monolitikus szépségek, melyekkel a Sound közönségét is elkápráztatja majd.

  Érkezik Zamárdiba Hernán Cattáneo, az argentin DJ- és producerzseni, kiadótulajdonos, a latino house királya, az elektronika Maradonája. Több mint három évtizede van a pályán, ezalatt ő lett hazája, Argentína nemzetközileg legmagasabban jegyzett elektronikus zenésze.

  Todd Terje a legelvetemültebb norvég forma, akit valaha keverőpult közelébe engedtek. Vállaltan excentrikusabb anyagokat gyárt, mint bárki az északi szuperalternatív zenei színtéren, de nála szexibb, viccesebb és töményebb diszkót előállítani szinte lehetetlen. Meglátjuk a nyáron.

  Hamburgi elektronikus zenész, producer, DJ Koze a német klubok világának ismert és közkedvelt figurája, számos sikeres, sokszínű zenei projekt irányítója, aki sok, hozzá hasonlóan befutott pályatársával hasonlóan a hip-hop felől érkezett az elektronikához.

  A hosszú ideje Berlinben élő és alkotó, hihetetlenül termékeny brit elektronikus zenész, DJ és producer, Scubasaját kiadóján keresztül évek óta teríti a színvonalas, sok más e-zenei stílust integráló, organikus techno anyagokat. Eddig három nagylemeze jelent meg, legújabb nagy volumenű munkája a Personality komoly kritikai sikert aratott.

  Szerdán az utolsó hat fellépőről is lehullik a lepel, tartsatok velünk akkor is!

  Forrás: sziget.hu/balatonsound

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon